6948138601 Μεγ. Αλεξάνδρου 15, Λαγονήσι diamantiskolofotias@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΓΥΨΟ creations | Γύψινες διακοσμήσεις & Κατασκευές Γυψοσανίδας Λαγονήσι Αττική


Η γυψοσανίδα χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε σύγχρονη κατασκευή και είναι ένα από τα πιο κοινά δομικά υλικά στον πλανήτη. Είναι ιδανική λύση δόμησης για εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση κτιρίων και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Αποτελεί μία οικονομική αλλά και εύκολη λύση με πολλές δυνατότητες και μοναδικά αποτελέσματα.

Η επιχείρηση μας “ΓΥΨΟ creations” η οποία βρίσκεται στο Λαγονήσι Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές κατασκευές γυψοσανίδας για την οικία και το επαγγελματικό σας χώρο.

Επίσης, διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή γύψινων διακοσμητικών στοιχείων που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το σχεδιασμό τους. Η πρωτοτυπία τους μας δίνει την δυνατότητα μεγάλων συνδυασμών κατασκευών που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Ψευδοροφές
  Βιβλιοθήκες - Ράφια
  Κρυφό Φωτισμό
  Τζάκια
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Οροφές ορυκτών ινών
  Ηχομόνωση- ​​​​​​Θερμομόνωση
​​​​​​​  Ειδικές κατασκευές και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε
 
Έχοντας ως γνώμονα το χώρο και το προσωπικό σας γούστο μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και αισθητικές σας απαιτήσεις. Σας παρουσιάζουμε προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο το χώρο σας.

Πραγματοποιήσουμε πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης με συνέπεια, επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή μας αποτελούν τα εχέγγυα για την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές μας αλλά και τις εργασίες μόνωσης είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαγονήσι, το Μαρκόπουλο, τα Καλύβια, το Κορωπί και όλη την Αττική.